zaterdag 10 juli 2010

Openlucht Zwembad?

Hallo Allemaal!
Al een tijdje niet meer actief geweest met bloggen, maar wel genoeg gedaan. Ik ben ondertussen bezig met een album en als die dan af is dan pas wil ik hem showen. Hieronder nog een belevenis:

Vrijdag hield ik het niet meer uit in de achtertuin. Vroeger toen ik nog kleiner was had ik dan altijd een zwembadje in de achtertuin maar die hadden we allemaal al naar de vuilnisbelt gedaan. Ik besloot dus om naar het centrum van Ommen te fietsen om een zwembadje te halen. En ja hoor ik vond een hele mooie van 1.56 meter in de diameter en ook nog eens iets van 55 centimeter hoog. Een perfect badje dus voor mij alleen, nouja dat had ik gehoopt, bij mijn vader en moeder valt hij ook in de smaak. Hier moesten dan ook een aantal foto's van gemaakt worden en hier onder zie je het resultaat. En ik zal geen scrapper zijn als ik daar ook geen LO van ga maken. Maarja deze foto's zijn pas zaterdag uit mijn werk, dus om half 6 gemaakt. Te laat dus om even naar de Hema te fietsen om ze te laten drukken. En morgen is het zondag dus dan kan het ook niet... Maandag dan maar weer!! Ik zal dan maandag ook gelijk een LO'tje scrappen en die natuurlijk ook hier showen.




6 opmerkingen:

  1. hee ilse dat ziet er nog eens lekker uit! hele leuke foto, wat heb je mooi haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey super zeg!!! Die druppels komen zo mooi uit op die eerste foto!! Leuk koppie over de rand hihihi...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. GEWELDIG!!! dit heb jij goed bekeken zo! Geniet ervan!

    Groetjes Marjolein (majootje)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi hoi!

    Vooral de eerste foto is erg mooi gelukt!!!
    Moet je zeker mee gaan scrappen!

    Heb zin in donderdag!

    Gaan wij weer crea bea doen!

    xxx Je nichtje Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie foto's zeg. Lijkt wel heel ver weg genomen op vakantie. Zou je niet zeggen dat het nederland is. Zeker de moeite waard om te scrappen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahaa, de eerste foto is al gescrapt!!!
    Zal morgen en anders vanavond nog de foto op mijn blog zetten:D

    BeantwoordenVerwijderen