zondag 27 februari 2011

Decopatch!

Het vorige weekend was er weer het Creaweekend in Hardenberg. Ik ben er heen gegaan samen met mijn moeder. Daar heb ik mij volledig gestord op het decopatchen! Wat gaaf om te doen!! Ik had op de beurs een schaap gekocht om te gaan maken maar eenmaal thuis vond mijn moeder die toch wel erg leuk om zelf te gaan doen. Daar ging dus mijn schaap. Aangezien ik de zondag nog samen met Creabest op de beurs ging staan kon ik dus nog een ander schaap op gaan halen die er dus niet meer was. Er was nog wel een hele mooie grote theepot die ik dus maar gekocht heb. Ik heb er ook een cupcakeje bij gedaan en nog een soepkom met gebaksbordje die dienen als kop en schotel. Vervolgens heb ik ze opgepimpt. Bij het schaap die mijn moeder dus helemaal heeft beplakt en gepimpt zit zelfs nog een belletje aan!


9 opmerkingen:

 1. Wat grappige dingen...
  Ik heb er ook al een naar staan kijken maar hier hadden ze toen geen leuke basisfiguren zeg maar.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk. Wat een fleurig geheel zeg die theepot met "kop en schotel". Goed gevonden hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat leuk is dit!! heb zelf ook wel het een en ander ge-decopatcht, maar niet met zo'n resultaat! heb je servetten gebruikt of special decopatchpapier? gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ps. kan ook leuk met spullies van de kringloop ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jeetje wat knap gedaan zeg!
  Ik ben er helemaal weg van en zo heerlijke vrolijke kleurtjes.
  Staat erg gezellig zo in je vensterbank.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Erg leuk, ik heb er ook naar staan kijken. Is dat gewoon met behanglijm geplakt? En weet je nog van welke winkel het was in Hardenberg? Ik wil misschien met mijn zussen iets dergelijks gaan doen nl.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super!!!
  Ik vind de theepot wel erg mooi geworden.
  Lekker vrolijk.
  Gezellig zo samen met mams aan de knutsel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vond het ook heerlijk zo'n dagje kliederen met mams!:D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zooh leuk ! Heb er ook naar staan kijken op de beurs en wil het ook wel eens gaan doen. Puck gaat het binnenkort doen met een vriendinnetje, we hebben spullies op de beurs gekocht: harten en papier ;)

  BeantwoordenVerwijderen